fredag 11 maj 2012

Ett litet tips från mig

Klicka för större bild
De flesta av oss som sätter fart på åtskilliga sådder vill gärna dokumentera eftersom minnet inte är så rackarns pålitligt. Det blir några lappar här och var, kanske ett ambitiöst excel-försök i datorn eller så. Det är lätt att tappa bort sig på vägen. 
Det här fungerar tämligen osvikligt för mig: 
Skriv på påsen! Om du samlar årets fröpåsar på ett ställe kan du hela tiden återgå till dem och fortsätta historien med grotid, omplantering, utsättning och allt som du tycker är värt att notera (inte minst smak om det är grönsaker). Räcker påsen inte till är det enkelt att klistra på en lapp. 
Ett tips bara - och förstår utom tävlan i fighten om strimamaryllisen. Nu finns det en sida i högermarginalen, Dina TIPS, där allt som ni, kära läsare, kommer med, publiceras. Samtidigt blir det en pekare till er. Så kom igen!

3 kommentarer:

 1. Bra initiativ med "Dina TIPS"! Tyvärr står det helt still i hjärnkontoret nu. Om man skulle våga sig på ett litet tips ändå. Frön behöver lämpligen undervärme för att gro. MEN när de väl grott - placera sådden svalt och ljust. Vänta inte för länge så slipper du gängliga groddar (förhoppningsvis).

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. PS
  OCH så EN sort i varje kruka, eftersom frön gror efter olika lång tid!
  /R

  SvaraRadera
 3. Riktigt viktiga saker. Tack för det. Placeras på tipssidan.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...