söndag 29 januari 2012

Fler vintersådder

Nu sätter jag ut allt fler vintersådder. Om du vill göra likadant så kom ihåg att göra hål i botten och i locket. Denna gång tog jag ett miniväxthus och fyllde det med småpottor för att kunna experimentera en aning. Locket är fasttejpat med silvertejp. Vad jag sådde ser du på sidan FRÖhändelser.

3 kommentarer:

 1. Hejsan Ulla

  Nu känner jag mig en aningens dum, men jag fattar inte varför du gör hål även i botten? Det regnar inte in - du har ju lock på även om så med små hål i.
  Kanske är det något annat som jag inte kommer på?

  /Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, när våren fortskrider och vädret blir varmare öppnar jag burkar och sålådor allt mer. Då kan det (ska det) regna in i lådan. Växterna får leva ett tufft uteliv och blir aldrig rangliga, men de måste stöttas med vatten och skyddas mot värme.

   Radera
  2. Det kom ett mail:
   Hej!
   Tack för en jättefin bok om fröer. Du skriver i boken att man kan hitta anvisningar hur man kan göra egna frökuvert på din blogg men jag kan inte hitta något. Kan du hjälpa mig?
   MVH
   I B

   Roligt att du gillar boken. Attans, jag har helt enkelt glömt bort frökuverten. Ber om ursäkt men kommer med en del förslag så fort jag hinner.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...