onsdag 2 januari 2013

Så kan ett år också börja

Ledsen att det inte handlar om vintersådd i dag heller. Men snart - håll ut!

Det är lite struligt. Jag har knepigt eksem på en vrist efter läkemedelsbiverkningar. Något har gått snett och har jag i stället för smalben en mindre klubba. Man får vara tacksam för "mindre". Dessutom har samma fot en stortå med nageltrång. Alla som varit i närheten av detta får nu rysningar. Och som kronan på verket en hallux valgus-knöl vilket inte är något man dansar bort i brådrasket. 
I kväll satte jag pricken över i:et genom att hälla kokande vatten över samma fot. Man kanske skulle kunna tro att det var med flit, men icke! Kan lova att man då inte är tystlåten. Jag tror att ni alla blir mycket glada om jag inte lägger upp någon bild. (Att sedan wacom-pennan gick i tusen bitar är en småttighet i sammanhanget.)
I stället visar jag en annan dam som inte heller har någon tur: Dvärgschnauzern Agnes på fina krogen där husse och matte smörjer kråset med hon får - lite vatten. Visserligen i eget glas men det gick inte hem i alla fall. Förstora och kolla hennes min!

14 kommentarer:

 1. Vilken trist start på nya året! Hoppas du kryar på dig snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har alltid varit lite lagd åt det tragikomiska så det kan jag nog ha nytta av nu...

   Radera
 2. Men usch, så oturligt! Kan du överhuvudtaget gå?

  Hoppas allt blir bättre!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, men skor är inte att tänka på.

   Radera
 3. Vilken charmig vovve! Saknar min Goldentik! Krya på dig så du orkar med framtida stök.

  SvaraRadera
 4. Men stackars dig Ulla, vilken början på året! Det betyder säkert att du nu gjort bort allt tråkigt och att resten av året bara kommer att bli sagolikt och att alla dina sådder kommer att gro i år :)
  Din hund var ju obetalbart söt! Det såg ut som att den tänkte "Vatten? På ett så här snofsigt ställe! Hur hade det varit med en skinkmacka på surdegsbröd åtminståne"

  SvaraRadera
 5. Näämen AJ va jobbigt med så mycket ont på en gång! Hoppas att du har någon som tar hand om dig ordentligt!! Skönt att vovven ger dig några skratt. Krya på dig.

  SvaraRadera
 6. Iiiiih, tacksam för obilden. Jisses. Hundens min kanske sammanfattar det hela.

  SvaraRadera
 7. Att matte har problem är väl INGET jämfört med Agnes STORA lidande ;)
  Men, för att riktigt kunna jämföra era smärtor, den ena psykisk och det andra fysisk, borde vi ha fått en ansiktsbild på matte när hon hällde det kokande vattnet (rys, rys!) med...;)))!
  Hälsningar till Agnes :)!/Anja
  ps
  Nä. Jag är inte riktigt så okänslig som jag 'låter'. Du uppfattar nog mitt sätt att försöka vara rolig;)!
  ds

  SvaraRadera
 8. Har länkat till din blogg från min! Hoppas det var ok.
  Susanne

  SvaraRadera
 9. Tack för deltagandet, det värmer.

  SvaraRadera
 10. Oj, det där lät inget vidare kul. Hoppas på snar bättring. Jag har idag varit och hämtat bokpaket från Adlibris med – Fröboken! Lånade den först på bibblan men insåg snabbt att den boken vill jag kunna titta i under längre tid. Och en dvärgschnauzer drömmer jag om … Ser fram emot att läsa om vintersådderna!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...