tisdag 10 februari 2015

UTLOTTNING AV KURSPLATS

Nu lottar jag ut en plats i Stora Frökursen. Det enda du behöver göra är att skicka in en kommentar om att du vill vara med på utlottningen. Vinnaren utses genom dragning med hjälp av en slumpgenerator på söndag (15/2). Då får du också veta hur du kommer in i kursen. Du kan lägga in ditt önskemål om attt få vara med om dragningen fram till kl 24 den 14 februari.
En sida av många,många ur kursen. 
Stora frökursen ges ut av Allt om Trädgård och är gjord av mig. Jag uppdaterar kursmaterialet hela tiden och svarar på frågor. Det är en levande kurs och det finns stora möjligheter för kursdeltagarna att diskutera med varandra, att byta fröer, berätta om sina egna odlingar och läsa om andras. Jag har också kopplat en blogg till kursen där du kan följa mina sådder hela året. Här finns instruktionsfilmer och inspirationsvideos och en mycket stor adresslista till frökataloger och besöksplatser.
Om man läst min Fröbok har man då redan fått allt som är med i kursen? Nej, inte alls. Frösåddernas område är jättelikt och kursen blir aldrig färdig - den växer efter hand, men är redan nu mycket omfattande.

Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du vill gå in i kursen. Du kan göra egna anteckningar på kurssidorna och följa länkar till ännu mer information. Du kan föreslå material, du tycker saknas - och få det. Det finns alla möjligheter. 

25 kommentarer:

  1. Hej den kursen vill jag prova, har din bok. Är sjukpensionär och har inte den ork som krävs för att fysiskt närvara på en kurs. Hoppas, hoppas då jag lägger det mesta av min ork på frö uppdragning och odling (Ger bort överskott, det är alltid välkommet) Mvh Anneli Leiegård

    SvaraRadera
  2. Vilket härligt initiativ! Snart är det ju fröernas tid igen. Jag är gärna med i utlottningen. Mvh Nina Lövehagen

    SvaraRadera
  3. Den kursen är precis vad jag behöver! Gillar att den är "levande" och interaktiv! Vår enorma trädgård sväljer hur många plantor som helst och bina vill gärna ha massor av pollen och nektar, har fullt sjå att tillfredsställa dem! Din kurs skulle säkert ge mig extra inspiration och energi!
    Mvh Laila Engström

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Den här kursen passar mig perfekt! Vi är ett gäng som träffas och delar fröerfarenheter, fröer och plantor. Tänk vad jag kan dela med mig av all kunskap jag kan få från kursen.
    Fortsatt bra dag / Ann-Charlotte Auer

    SvaraRadera
  5. Kursen skulle passa mig perfekt.

    Hälsningar

    Patrik Berglund

    SvaraRadera
  6. Vad kul! Den kursen vill jag gärna gå.
    Hälsningar Mia Nyman

    SvaraRadera
  7. Så bra, jag vill gärna tävla om en plats! Trots att jag har din bok - eller pga att jag har den!
    Hälsningar Eva

    SvaraRadera
  8. Jag har precis börjat lära mig om fröer och planerar att så massor av sommarblommor och grönsaker i vår! Med tvillingar på tre år och en ettåring finns dock inte mycket tid att fördjupa sig och lära, så din kurs känns perfekt för mig! :)
    Vänliga hälsningar
    Pernilla Norström

    SvaraRadera
  9. Den där kursen låter jättespännande! Precis vad jag behöver, så jag vinner gärna! ;)
    /Anna-Lena Asph

    SvaraRadera
  10. Jag som tycker att det är krångligt att så och driva upp plantor skulle nog ha stor nytta av kursen, så jag är gärna med i utlottningen. Pågår kursen en viss tid, eller hur länge får man tillgång till den?

    Vinterhälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
  11. Jag vill gärna vara med i utlottningen! Behöver lära mig mer om frösådd :)
    Sussi Lind

    SvaraRadera
  12. Vilken chans! Frösådder är ju spännande och en värld som det finns hur mycket som helst att lära om. Jag vill gärna vara med i utlottningen.
    /Anette

    SvaraRadera
  13. Jag vill gärna vara med i utlottningen av denna kurs. Den verkar vara lärorik och mycket intressant!//Yvonne Karlsson

    SvaraRadera
  14. Vill gärna vara med i utlottningen! Håller tummarna! Mvh Manuela

    SvaraRadera
  15. En interaktiv kurs, kul. Passar mig perfekt så jag själv kan styra min tid.

    SvaraRadera
  16. Jag vill gärna vara med i utlottningen!

    SvaraRadera
  17. Så klart vill även jag vara med på utlottningen. Härligt initiativ - och då menar jag inte själva utlottningen utan KURSEN!

    /Anja

    SvaraRadera
  18. Låter som en kurs jag behöver gå!
    Har i rent oförstånd lyckats få en massa frön att gro, nu kommer den stora frågan; hur tusan lyckas jag hålla liv i dem tills det är dags att plantera ut dem!? Din frökurs ger mig förhoppningsvis svaret på det 😊

    SvaraRadera
  19. Hej,
    Jag är hemskt gärna med i din utlottning!
    Nu håller jag tummarna.... :)
    // Jennica

    SvaraRadera
  20. Ojojoj den kursen vill jag gärna gå! :)

    SvaraRadera
  21. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  22. Jag vill gärna vara med i utlottningen!

    SvaraRadera
  23. Jag är kanske för sent ute men jag provar ändå! Det fick mycket kvar att lära sig!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...