söndag 29 mars 2015

MÄSSPRIS EN VECKA TILL!

Ett litet klipp ur kursen.
Idag är det sista mässdagen men du får ytterligare en vecka på dig om du vill köpa Stora Frökursen till mässpris, 195 kr. Enklast är att skicka ett mail med anmälan här. Lämna namn och adress och ditt email så kommer inbjudan och inbetalningskort. 
Sedan ska du svara på inbjudan och skapa ditt lösenord. Du får enkla instruktioner att följa. Därmed är du inne i kursen och kan läsa och titta precis när du vill. 
Jag gör täta uppdateringar och lägger in nya artiklar och filmer hela tiden. Kursen utvecklas ständigt. Du kan också följa mina sådder genom en blogg, som kursdeltagarna har tillgång till. Har du frågor? Skicka dem till mailadressen ovan. Jag svarar alltid och som regel behöver du inte vänta länge. 
Mässpriset gäller till och med den 5 april 2015.

lördag 28 mars 2015

MÄSSPRIS!

Just nu pågår trädgårdsmässan, som alla vet. Där kan man köpa Allt om Trädgårds och min frökurs på nätet för mässpris, 195 kr. Jag blir gärna din personliga tränare i frösådd

söndag 15 mars 2015

VÅRMÖTE

Just nu sår jag en del i växthuset. Mycket görs för Allt omTrädgårds webfrökurs. Jag sår samma saker som kursarna och vi kan diskuterar hur det går och utbyta erfarenheter. Det började skymma igår när jag äntligen fick tid för växthuset. Och då, i de sista ljusstrimmorna, blommade det i två av de 20-talet lökkrukor (och lite annat), som jag planterade i höstas. Våren kröp in under skinnet. Så skönt!


Snökrokus, Crucus Crocus tommasinianus 'Lilac Beauty'.
Våriris, Iris reticulata 'Rhapsody'.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...